Auteursarchief: Luc Van der Maarel

Back to School

Laptop nodig voor het nieuwe schooljaar? Wees slim, koop refurbished en bespaar een hoop geld. Een selectie van ons aanbod in refurbished Windows 10 notebooks is nu ook on line… Lees verder »

Wecycle partner

AllVision is voorstander van hergebruik van afgedankte produkten en is daarom partner van Wecycle. U kunt bij ons uw defecte apparatuur en lampen inleveren en zo ervoor zorgen dat ze… Lees verder »

Wi-Fi zonder gedoe!

Wenst u nu eindelijk eens snel, stabiel en goed Wi-Fi in en rondom uw huis? Informeer dan naar onze gegarandeerde Ubiquiti oplossing voor thuis, met de garantie niet goed geld… Lees verder »

Refurbished PC’s

Liever een gebruikt PC systeem aanschaffen? Liever geen geheel nieuwe PC kies dan voor een van onze Refurbished modellen. Voor een relatief lage prijs schaft u een goede PC aan incl…. Lees verder »

Refurbished Notebooks

Een selectie van ons aanbod in refurbished Windows 10 notebooks is nu ook on line beschikbaar. Klik hier voor het actuele on line aanbod.

Heos Homecinema

Geniet van spectaculair geluid wanneer je je favoriete tv-programma’s en films bekijkt. Naarmate tv-toestellen platter worden, neemt hun geluidskwaliteit af. De HEOS HomeCinema set biedt een hoogwaardig draadloos geluid met… Lees verder »

Elac Discovery

Nieuw in ons assortiment de Elac Discovery. De Leo Blokhuis voor uw muziek in digitale vorm.  Dankzij de kracht van Roon’s geavanceerde algoritmen en de integratie van muziekdienst Tidal biedt… Lees verder »