Gepost op

Wi-Fi zonder gedoe!

Wenst u nu eindelijk eens snel, stabiel en goed Wi-Fi in en rondom uw huis? Informeer dan naar onze gegarandeerde Ubiquiti oplossing voor thuis, met de garantie niet goed geld terug!

Kom langs in onze showroom, of bel naar ons 0348-400201. Mailen mag natuurlijk ook: info@allvision.nl

 

Gepost op

Refurbished PC’s

Liever een gebruikt PC systeem aanschaffen?

Liever geen geheel nieuwe PC kies dan voor een van onze Refurbished modellen. Voor een relatief lage prijs schaft u een goede PC aan incl. een legale Windows licentie en 1 jaar garantie op de Hardware. AllVision Refurbished Selection PC’s zijn modellen welke afgeschreven zijn in het bedrijfsleven. Deze modellen zijn
voor de meeste gebruikers echter nog zeer goed bruikbaar.

Alle Refurbished Selection PC’s worden uitgebreid door ons getest en volledig opnieuw geïnstalleerd met een legale Windows licentie.

Volg deze link voor ons actuele aanbod refurbished PC’s.

Gepost op

HEOS 1 Duopack aanbieding

De HEOS 1 is de meest compacte alles-in-één luidspreker van het HEOS systeem en is daarmee ideaal voor de kleine kamers in je huis maar ook als draagbare luidspreker die je overal mee naartoe kunt nemen. De HEOS 1 is vochtbestendig en daarmee ook geschikt voor op de badkamer.

Met de optionele go-pack breidt je de HEOS 1 uit met een accu en bluetooth functionaliteit zodat je de luidspreker mee kunt nemen naar de tuin of op vakantie. Dankzij de inbegrepen “Splashguard” wordt de HEOS 1 tevens waterafstotend.

Er is nu wel een heel aantrekkelijke manier om uw HEOS systeem uit te breiden van twee extra zones. Koop het HEOS 1 Duopack en bespaar meer dan € 100,-

 

Gepost op

Heos Homecinema

Geniet van spectaculair geluid wanneer je je favoriete tv-programma’s en films bekijkt.

Naarmate tv-toestellen platter worden, neemt hun geluidskwaliteit af. De HEOS HomeCinema set biedt een hoogwaardig draadloos geluid met een breed bereik zodat je optimaal kunt genieten van tv-programma’s, films en je favoriete muziektracks.

En nu in de aanbieding, je ontvangt € 200,- korting dus wacht niet langer en bestel hem snel!

Gepost op

Elac Discovery

Nieuw in ons assortiment de Elac Discovery. De Leo Blokhuis voor uw muziek in digitale vorm. 

Dankzij de kracht van Roon’s geavanceerde algoritmen en de integratie van muziekdienst Tidal biedt “Discovery” je toegang tot de multi-dimensionale wereld van de muziek in de vorm van een bijna oneindige hoeveelheid metadata. Hiermee legt Discovery de relaties tussen artiesten, componisten, performers, dirigenten en producers bloot, lees je de autobiografieën en songteksten, lees je reviews, zie je wie er hebben meegewerkt aan een album, weet je waar jouw geliefde artiest binnenkort optreedt, etc. Je krijgt eigenlijk een oneindige gratis muziekmagazine tot je beschikking om alles over muziek te “ontdekken”. “Discovery” is niet voor niets door ELAC als productnaam gekozen!

 • Powered by Roon Essentials
 • Geen abonnementskosten
 • Geen computer nodig
 • Volledige integratie van muziekdienst Tidal
 • De beste internetradio-service (TuneIn)
 • Ontdek alles over muziek met het geïntegreerde digitale “muziekmagazine”
 • Multiroom: aansturen onbeperkt aantal ruimtes/zones met 8 individuele muziekstreams
 • Groeperen van zones (Party play)
 • Apps voor tablets en smartphones (iOS/Apple en Android)
 • Zones bedraad en draadloos aan te sluiten
 • Compatible met Apple AirPort Express (Airplay)
 • Ongelooflijk veel gebruiksmogelijkheden
 • Geïntegreerde D/A converter 24bit/192kHz
 • Een portable harddisk kan rechtstreeks worden aangesloten

Zie ook: www.elacdiscovery.nl

Bezoek onze showroom voor een uitgebreide demonstratie.

 

Gepost op

Nieuwe look voor Sonos SUB

Sonos SUB is vernieuwd en brengt de look van Sonos naar hetzelfde niveau als de PLAY:5. De zilveren binnenring is nu diep zwart. Het Sonos-logo is een klein beetje anders. Van binnen is SUB echter hetzelfde gebleven. Je kunt nog steeds genieten van een intense, diepe bas zonder trillingen of gezoem. En je kunt met één druk op de knop verbinding maken met bestaande Sonos-systemen.

Het zijn deze subtiele aanpassingen die Sonos muziekliefhebbers helpen om thuis nog meer van de ultieme muziekbeleving te genieten.
Sonos-sub