Gepost op

Refurbished PC’s

Liever een gebruikt PC systeem aanschaffen?

Liever geen geheel nieuwe PC kies dan voor een van onze Refurbished modellen. Voor een relatief lage prijs schaft u een goede PC aan incl. een legale Windows licentie en 1 jaar garantie op de Hardware. AllVision Refurbished Selection PC’s zijn modellen welke afgeschreven zijn in het bedrijfsleven. Deze modellen zijn
voor de meeste gebruikers echter nog zeer goed bruikbaar.

Alle Refurbished Selection PC’s worden uitgebreid door ons getest en volledig opnieuw geïnstalleerd met een legale Windows licentie.

Volg deze link voor ons actuele aanbod refurbished PC’s.

Gepost op

HEOS 1 Duopack aanbieding

De HEOS 1 is de meest compacte alles-in-één luidspreker van het HEOS systeem en is daarmee ideaal voor de kleine kamers in je huis maar ook als draagbare luidspreker die je overal mee naartoe kunt nemen. De HEOS 1 is vochtbestendig en daarmee ook geschikt voor op de badkamer.

Met de optionele go-pack breidt je de HEOS 1 uit met een accu en bluetooth functionaliteit zodat je de luidspreker mee kunt nemen naar de tuin of op vakantie. Dankzij de inbegrepen “Splashguard” wordt de HEOS 1 tevens waterafstotend.

Er is nu wel een heel aantrekkelijke manier om uw HEOS systeem uit te breiden van twee extra zones. Koop het HEOS 1 Duopack en bespaar meer dan € 100,-