Op zoek naar een Refurbished laptop?

Liever geen geheel nieuwe laptop kies dan voor een van onze Refurbished modellen. Voor eenrelatief lage prijs schaft u een goede laptop aan incl. een legale Windows licentie en 1 jaar garantie op de Hardware. We hebben momenteel een aantal aantrekkelijke I7 modellen voorradig. Kijk snel hier of kom langs in onze showroom.

Refurbished laptops in onze webshop

Shop Refurbished laptops

Shop Refurbished PC’s

Meer printen voor minder geld?

Enkele van onze online shops

Cambridge Audio Shop Argon Audio shop Audio Pro Shop

Ledwood
Bluesound Shop Hoofdtelefoons Ledwood shop

Reparaties en dienstverlening

Reparaties / remote support
U kunt uw eventuele reparaties aanbieden in onze showroom, en ook onze buitendienst is met inachtneming van de eventueel geldende corona regels gewoon beschikbaar. Indien nodig kunnen wij u ook op afstand met uw ICT problemen helpen.

Dienstverlening op locatie
Heeft u ICT en/of audio/video problemen dan kunnen wij u op uw locatie uiteraard ook van dienst zijn. Wij nemen hierbij de eventueel geldende corona regels uiteraard in acht. Bel 0348-400201 of mail om een afspraak te maken.


AllVision Digital Home Center levert en onderhoudt ICT- beeld en geluidsapparatuur voor particulieren alsook bedrijven. Naast de verkoop van losse produkten hebben wij ons reeds sinds 1999 gespecialiseerd in de integratie van ICT- beeld en geluidsapparatuur in uw Woning of bedrijfspand.

Wij streven ernaar om de elektronica een onderdeel te laten zijn van uw interieur en te laten werken zodat u dat wenst, bekijk daarom eens naar onze mogelijkheden voor bestaande woningen. Maar uiteraard kunnen wij u ook behulpzaam zijn bij een verbouwing, nieuwbouw of verhuizing.

Heeft u een probleem aarzel dan niet en neem contact met ons op, want ook met bestaande systemen die niet of niet meer werken zoals het hoort kunnen wij behulpzaam zijn.

 Contact opnemen met AllVision Digital Home Center?

Mail: info@allvision.nl of bel: 0348-400201