Auteursarchief: Luc Van der Maarel

Onze HiFi merken

Benieuwd naar welke merken wij voeren op audio- en video gebied?  Wij hebben een overzicht voor u samengesteld, hiermee kunt u snel zien welke merken wij vertegenwoordigen in de regio… Lees verder »

Bluesound 2i extra voordelig

Profiteer van 10 procent korting op de Bluesound 2i modellen door in onze webshop de kortingscode blue10 te gebruiken bij het afrekenen.Deze korting geld enkel en alleen op Bluesound produkten… Lees verder »

Google Home Mini

Vanaf heden uit voorraad leverbaar bij AllVision Digital Home Center de Google Home Mini smart speaker. Google Home Mini is een compacte slimme speaker die je bedient met je stem…. Lees verder »

Qnap Update

Qnap update Er is een beveiligingslek geconstateerd in de Qnap nas servers. Wij adviseren onze klanten dan ook onderstaande procedure uit te voeren. En lukt dat niet bel ons dan… Lees verder »

Archos je slimme assistent

Ontdek hoe jij eenvoudig je verlichting bedient, Netflix serie aan zet, recepten bekijkt, favoriete muziek beluistert, het weer opvraagt, je boodschappenlijstje bijhoudt en meer..  

Back to School

Laptop nodig voor het nieuwe schooljaar? Wees slim, koop refurbished en bespaar een hoop geld. Een selectie van ons aanbod in refurbished Windows 10 notebooks is nu ook on line… Lees verder »

Wecycle partner

AllVision is voorstander van hergebruik van afgedankte produkten en is daarom partner van Wecycle. U kunt bij ons uw defecte apparatuur en lampen inleveren en zo ervoor zorgen dat ze… Lees verder »