Categorie: Onze merken

Onze HiFi merken

Benieuwd naar welke merken wij voeren op audio- en video gebied?  Wij hebben een overzicht voor u samengesteld, hiermee kunt u snel zien welke merken wij vertegenwoordigen in de regio… Lees verder »

Google Home Mini

Vanaf heden uit voorraad leverbaar bij AllVision Digital Home Center de Google Home Mini smart speaker. Google Home Mini is een compacte slimme speaker die je bedient met je stem…. Lees verder »

Qnap Update

Qnap update Er is een beveiligingslek geconstateerd in de Qnap nas servers. Wij adviseren onze klanten dan ook onderstaande procedure uit te voeren. En lukt dat niet bel ons dan… Lees verder »

Archos je slimme assistent

Ontdek hoe jij eenvoudig je verlichting bedient, Netflix serie aan zet, recepten bekijkt, favoriete muziek beluistert, het weer opvraagt, je boodschappenlijstje bijhoudt en meer..  

Back to School

Laptop nodig voor het nieuwe schooljaar? Wees slim, koop refurbished en bespaar een hoop geld. Een selectie van ons aanbod in refurbished Windows 10 notebooks is nu ook on line… Lees verder »

Wecycle partner

AllVision is voorstander van hergebruik van afgedankte produkten en is daarom partner van Wecycle. U kunt bij ons uw defecte apparatuur en lampen inleveren en zo ervoor zorgen dat ze… Lees verder »

Wi-Fi zonder gedoe!

Wenst u nu eindelijk eens snel, stabiel en goed Wi-Fi in en rondom uw huis? Informeer dan naar onze gegarandeerde Ubiquiti oplossing voor thuis, met de garantie niet goed geld… Lees verder »

Refurbished Notebooks

Een selectie van ons aanbod in refurbished Windows 10 notebooks is nu ook on line beschikbaar. Klik hier voor het actuele on line aanbod.