Categorie: Onze merken

Webcam

Een fantastisch helder beeld met deze Hoco Full HD webcam. Eenvoudig aan te sluiten op uw PC of laptop. Zo wordt uw online meeting wel heel relaxed. Kom langs in… Lees verder »

Earpods

Onze Hoco Earpods zijn ideaal voor het vele thuiswerken. Volledig draadloos, prettig in gebruik. Een accuduur van 3,5 uur, op te laden in de bijgeleverde case, dus ook onderweg uiterst… Lees verder »

Advance Acoustic

AllVision nu dealer van Advance Acoustic AllVision is sinds kort dealer van het mooie franse merk Advance Acoustic Het is ook wat het lijktOp het eerste oog zou je zeggen dat het… Lees verder »

Werken met 2 beeldschermen?

Je hebt 2 beeldschermen aangesloten. Hoe stel je dat in Windows verder in? 1. Rechtsklik op het bureaublad en kies Schermresolutie of Beeldscherminstellingen. 2. Scherm 1 is je hoofdbeeldscherm; scherm 2 is het… Lees verder »

Tibo audio nieuw in assortiment

TIBO Electronics is een rasecht Brits bedrijf, dat al meer dan 30 jaar lang dezelfde doelstelling na heeft gestreefd; het ontwerpen en produceren van betaalbare, geweldig klinkende audioproducten. Die doelstelling… Lees verder »

Onze HiFi merken

Benieuwd naar welke merken wij voeren op audio- en video gebied?  Wij hebben een overzicht voor u samengesteld, hiermee kunt u snel zien welke merken wij vertegenwoordigen in de regio… Lees verder »