Google Home Mini

      Reacties uitgeschakeld voor Google Home Mini

Vanaf heden uit voorraad leverbaar bij AllVision Digital Home Center de Google Home Mini smart speaker.

Google Home Mini is een compacte slimme speaker die je bedient met je stem. De geïntegreerde Google Assistant beantwoordt je vragen en voert opdrachten voor je uit. Plaats de Google Home Mini in je keuken, woonkamer of slaapkamer en ervaar hoe de Google Assistant jou helpt met je dagelijkse taken.

Vraag maar raak
Om de speaker en dus de Google Assistant te activeren begin je je zin met ‘Ok Google’, of ‘Hey Google’, gevolgd door jouw vraag. Vraag bijvoorbeeld naar het weer, de laatste (sport)nieuwtjes en zo veel meer.
• Hey Google, gaat het vandaag regenen?
• Hey Google, hoe zeg je ‘Dit smaakt heerlijk’ in het Frans? 
Even geen inspiratie of op zoek naar wat je persoonlijke assistent nog kan? Vraag dan:
• Hey Google, wat kun je nog meer doen?

Het hart van je Smart Home

Google Home Mini werkt naadloos samen met geoptimaliseerde Smart Home apparaten.*** Daardoor kan je bijvoorbeeld de temperatuur en/of je verlichting in huis aanpassen bedienen met je stem. Enkele voorbeelden van Smart Home producten die je kan bedienen met je stem via Google Home Mini:
– Chromecast
– Philips Hue verlichting
– Nest
– Tp-Link Kasa (o.a. slimme verlichting, slimme stekkers)
– Google apps (Play Music, Calendar, Photos etc.)
– Samsung SmartThings
– HoneyWell

Uiteraard is deze lijst slechts een klein deel van de vele mogelijkheden die de Google Home Mini jou kan bieden. De Google Home Mini werkt met meer dan 5000 slimme apparaten van meer dan 400 populaire merken.

AllVision Digital Home Center ook voor uw Smart Home