TIBO Electronics is een rasecht Brits bedrijf, dat al meer dan 30 jaar lang dezelfde doelstelling na heeft gestreefd; het ontwerpen en produceren van betaalbare, geweldig klinkende audioproducten.

Die doelstelling is terug te vinden in het kleurrijke assortiment dat TIBO vandaag de dag aan weet te bieden. TIBO verenigt moderne designs met traditioneel vakmanschep, gecombineerd met natuurlijke materialen en de nieuwste technieken op componentniveau. Het resultaat is een ode aan alle muziekliefhebbers ter wereld, die goede weergave en luxe ontwerpen weten te waarderen.

TIBO is een van de weinige bedrijven over de hele wereld die écht hard heeft gewerkt om de nieuwste Hi-Fi audiostreamingtechnologieën, zoals Bluetooth en Wi-Fi, in de meeste van hun producten te integreren zonder in te leveren op geluidskwaliteit. Het traditionele bereik waarin audio opereert is door TIBO volledig bijgewerkt naar Smart Audio, zodat u vandaag kunt genieten van uitzonderlijke Hi-Fi stereo in de lounge via streamingdiensten zoals TIDAL & Spotify in een perfect audioformaat met hoge resolutie. Natuurlijk met een eigen, gratis App voor zowel iOS als Android.

TIBO heeft het voorheen gescheiden Smart Audio-bereik uitgebreid tot afzonderlijke standalone audio producten, die overal in huis kunnen worden geplaatst of zelfs buiten kunnen worden genoten dankzij de interne oplaadbare batterij. Geweldig geluid – dat is TIBO.

Website: Tibo Electronics website

Advies Nodig?
Bel: 0348-400201 – mail: info@allvision.nl