Audio-Technica ATH-ANC700BT

De Audio-Technica ATH-ANC700BT draadloze Bluetooth hoofdtelefoon met actieve QuietPoint® noise cancelling technologie en ondersteuning voor Bluetooth 4.1 en aptX. Door de actieve noise cancelling technologie wordt u minder gestoord extern geluid, wat overblijft is een pure weergave van geluid Op een volledige acculading kunt u tot maximaal 45 uur genieten van geluid wanneer de ATH-ANC700BT bedraad aangesloten en actieve noise cancelling actief is, en tot maximaal 25 uur wanneer u draadloos met noise cancelling actief gebruik maakt van de hoofdtelefoon.

Audio-Technica ATH-ANC700BT: Lichtgewicht draadloos genieten
De bediening op de oorschelp maakt het afhandelen van telefoongesprekken en bediening van muziek mogelijk. De 40 mm drivers reproduceren Hi-Res audio wanneer de hoofdtelefoon bedraad is aangesloten. Audio-Technica levert de ATH-ANC700BT met oplaadkabel (micro-USB), 3,5mm jack kabel (voor bedraad gebruik), beschermhoes en wordt geleverd in zwart.

Bestel deze betaalbare Active Noise Cancelling hoofdtelefoon in onze webshop of kom langs in de showroom