Notebooks

Bent u aan een nieuwe notebook toe of gaat u er voor het eerst één kopen? Hoe dan ook, het is logisch dat u vooronderzoek doet om de beste notebook voor uw situatie te vinden. Notebooks zijn er namelijk in verschillende formaten, snelheden, uitvoeringen en prijsklassen. Wat voor de ene gebruiker de beste notebook is, is voor de ander wellicht ondermaats en voor u weer meer dan toereikend.

Met zoveel opties is het makkelijk om door de bomen het bos niet meer te zien. Om u te helpen uw nieuwe notebook te kiezen, kunnen we u begeleiden bij deze aankoop. Wij voeren diverse notebooks in ons assortiment.

Liever geen geheel nieuwe notebook kies dan voor een van onze Refurbished modellen. Voor een relatief lage prijs schaft u een goede notebook aan incl. een legale Windows licentie en 1 jaar garantie op de Hardware. AllVision Refurbished Selection notebooks zijn modellen welke afgeschreven zijn in het bedrijfsleven. Deze modellen zijn voor de meeste gebruikers echter nog zeer goed bruikbaar.

Alle Refurbished Selection laptops worden uitgebreid door ons getest en volledig opnieuw geinstalleerd met een legale Windows licentie.

Volg deze link voor ons actuele aanbod refurbished notebooks.