AllVision NAS Service

Het centraal en veilig opslaan van uw data wordt steeds belangrijker. Ook het regelen van een goede backup van uw data is geen overbodige luxe. Een goede oplossing hiervoor is een NAS in uw thuis- of bedrijfsnetwerk. Door het opnemen van een NAS in uw netwerk zijn alle bestanden beschikbaar voor alle gebruikers in het netwerk. Maar ook het benaderen/gebr

uiken van de data vanaf een externe locatie is mogelijk. Het opzetten van een eigen cloud omgeving m.b.v. een NAS behoort tot de mogelijkheden.

De NAS is de spin in het web en maakt uw digitale data bruikbaar op tal van devices zoals smartphones, tablets, PC’s, Laptops, Smart Televisies, streaming audio etc. Een g

oed ingerichte NAS ontzorgt u bij uw data opslag en ontsluit uw data op een eenvoudige wijze. Ook zorgen omtrent de backup van uw data behoren tot het verleden, aangezien dit centraal geregeld wordt.

Wij kunnen u adviseren bij de keuze van een NAS en de inrichting hiervan. Wenst u meer informatie of wilt u de mogelijkheden bekijken neem dan contact met ons op.

Contact opnemen met AllVision Digital Home Center?

Mail: info@allvision.nl of bel: 0348-400201

Terug naar ons dienstenoverzicht …