Archos Hello

Maak kennis met Archos Hello
Demonstratieklaar in onze showroom

Ontdek hoe jij eenvoudig je verlichting bedient, Netflix serie aan zet, recepten bekijkt, favoriete muziek beluistert, het weer opvraagt, je boodschappenlijstje bijhoudt en meer..

Kies de schermgrootte die bij je past

De Archos Hello is beschikbaar in 3 formaten waaronder 5”, 7” en 10”. Bekijk hieronder de mogelijkheden en kies de gewenste schermgrootte die bij je past.
Bestel jouw Archos Smart Home device in onze webshop of kom langs in onze showroom.

Bestel jouw Archos hier: Archos Hello 7 of Archos Hello 10

Voorbereid op ieder moment van de dag

Vraag het weer op tijdens je ontbijt, om te weten wat je wil aantrekken en of je je paraplu mee wil nemen. Check je route voor je de weg op gaat. Vraag je boodschappenlijstje op voor je recept van vanavond en bekijk de kookvideo tijdens het koken.
De slimme manier om je huis je bedienen

Altijd klaar voor gebruik. Bedien je verlichting met de Google spraakassistent of bijvoorbeeld de Philips Hue app. Bekijk je beveiligingscamera op het scherm, of zet de verwarming een stand hoger. Vrijwel alle bekende merken hebben een app die werkt op de Archos Hello (Android 8.1 Oreo) en steeds meer apparaten zijn ook te bedienen met de ingebouwde Google Home Assistant.

Blijf verbonden waar je ook bent

Met jouw favoriete app kun je videobellen waar je ook bent in huis. Dankzij de ingebouwde accu zet je de Archos Hello eenvoudig op tafel voor de bank en je kan ontspannen videobellen zonder je telefoon vast te hoeven houden.

A picture is worth a thousand words

Heb je de Archos Hello even niet in gebruik? Toon je favoriete foto’s of geniet van je muziek of audio books.

Zeg ‘Hey Google’ of raak hem aan en jouw persoonlijke assistent staat weer voor je klaar.