Hisense

Hisense is een Chinees hightech bedrijf, opgericht in 1969, ze behoren tot de grootste fabrikanten van flatscreen-tv’s, huishoudelijke apparaten (koelkast / vriezer, keukenapparatuur) en airconditioning, mobiele apparaten en entertainment-elektronica ter wereld.

Als bedrijf investeert Hisense voortdurend in onderzoek en technologische ontwikkeling. Met een internationaal team van ongeveer 69.000 medewerkers heeft Hisense een sterke visie: optimale klanttevredenheid door een sterke prijs-kwaliteit verhouding en een goede service, zowel voor de consument als voor de dealers.

Hisense heeft 17 productie- en 14 R&D-centra over de hele wereld en dochterondernemingen in Europa, Noord-Amerika, Australië, Afrika en Zuidoost-Azië. Momenteel zijn hun producten verkrijgbaar in meer dan 130 landen. Hisense Europe is gevestigd in Düsseldorf. Hier is ook het Europese onderzoeks- en ontwikkelingscentrum gevestigd.
Technologie is de passie van Hisense. Echter, zij geloven dat technologie pas echt innovatief is, als het toegankelijk is voor iedereen. Als het zorgt dat producten makkelijker zijn in het gebruik en ze je leven aangenamer maken. Het gaat niet om wat het is; het gaat over wat het doet.

Sinds juni 2017 is Hisense ook te koop in Nederland. En AllVision Digital Home Center voert de TV line up van dit mooie merk.

Website: Hisense website
Online shop: AllVision Online shop Hisense

Bel: 0348-400201 – mail: info@allvision.nl

Terug naar het merkenoverzicht