Advisering

Ik zie door de bomen het bos niet meer ….

Met de komst van netwerk- en streaming produkten in beeld- en geluid komen de werelden van ICT en beeld- en geluid steeds dichter bij elkaar. Uiteraard geeft dit tal van nieuwe mogelijkheden in uw woning. Het belangrijkste is dan wel een gedegen thuisnetwerk. AllVision Digital Home Center verbindt deze werelden onder één dak, wel zo makkelijk voor u als consument. Wij hebben naast computerapparatuur een uitgebreide keuze aan de betere audio en televisie oplossingen. Samen met u bekijken we wat de beste oplossing is die voorziet in uw behoefte.

beeld- en geluid geïntegreerd in de woonkamer

In onze “Digital Home” afdeling kunt u een totaalbeeld krijgen van de vele mogelijkheden op het gebied van de integratie van deze beide werelden in uw woning.

Daarnaast verzorgen wij ook de gehele aanleg van beeld- en geluidoplossingen bij u aan huis. Van het ophangen van de TV, het leggen van kabels tot het plaatsen van de Hifi set. Ook bij nieuwbouw of verbouwingen maken wij samen met u een compleet plan voor alle Beeld-, Geluid en ICT apparatuur, zodat er geen overbodige kabel te zien is en alles werkt zoals gewenst.

Geïnteresseerd in de merken waarvan wij een dealerschap hebben?

 

Contact opnemen met AllVision Digital Home Center?

Mail: info@allvision.nl of bel: 0348-400201

Terug naar ons dienstenoverzicht …