Service en dienstverlening ICT- beeld en geluidsapparatuur

Voor allerlei zaken die te maken hebben met uw ICT- beeld en geluidsapparatuur biedt AllVision Digital Home Center u een uitgebreid dienstenpakket.

U komt bij ons terecht voor onder andere:

 • Reparaties PC’s en notebooks
  Wij kunnen de door u aangeboden systemen onderwerpen aan een technisch onderzoek. Op basis van de uitkomst van dit onderzoek kunnen we in overleg met u besluiten wat er dient te gebeuren om uw systeem weer werkend te krijgen.
 • Upgrading of uitbreiding van PC’s en notebooks
  Te weinig geheugen? Geen opslagruimte meer op uw harddisk? Volstaat de software van uw systeem niet meer? AllVision kan u helpen uw systeem weer up to date te maken.
 • Verhelpen van softwarematige storingen
  Ook voor het verhelpen van softwarematige storingen of verwijderen van virussen bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat alle voorkomende storingen te lokaliseren en op te lossen.
 • Installatie aan huis/kantoor
  U kunt kiezen of u reparaties aan huis/kantoor laat uitvoeren of dat uw systeem in onze werkplaats gerepareerd wordt. Op deze wijze hoeft u dus niet te slepen met uw apparatuur. AllVision Digital Home Center regelt het en ontzorg u.
 • Aanleggen/onderhouden van (draadloze) netwerken
  Wanneer u thuis of op kantoor regelmatig met meerdere mensen on line dient te zijn of bestanden te delen, kan het handig zijn om gebruik te maken van een netwerk. Voor de aanleg en het onderhoud aan netwerken zijn particulieren en bedrijven bij ons aan het juiste adres.
 • Service en dienstverlening Hifi
  Voor allerlei zaken die te maken hebben met uw audio of televisie installatie biedt AllVision Digital Home Center u een uitgebreid dienstenpakket.
 • Reparaties HIFI componenten en televisies
  Wij kunnen nagenoeg alle merken Hifi en televisies voor u onderzoeken en repareren. Onze focus ligt hierbij op de betere merken Hifi en televisies.
 • Installatie aan huis/bedrijf
  Wij kunnen uw audio en televisie installatie op de juiste wijze inregelen en afstellen bij u thuis of bij uw bedrijf. Een op de juiste wijze ingeregelde audio set belooft een compleet nieuwe luisterervaring.
 • Planning/realisatie van audio en televisie systemen
  Wij kunnen de planning en realisatie van uw audio en televisie installatie volledig voor u verzorgen. Zodat u bij u thuis of bij uw bedrijf na realisatie alleen hoeft te genieten van de gekozen oplossing.
 • Realisatie MCE/Multiroom systemen
  Wenst u in meerdere ruimten in uw (toekomstige) woning te kunnen genieten van hoogwaardige audio en televisie? AllVision voorziet in multi room audio en beeld oplossingen. Op deze wijze kunt u op meerdere plaatsen genieten van uw favoriete geluid en beeld.
 • Configuratie en installatie van NAS systemen
  AllVision Digital Home Center is dealer van de Qnap NAS systemen. Wenst u al uw data centraal georganiseerd en veilig gesteld, u bent bij ons aan het juiste adres.

Uiteraard is dit slechts een greep uit ons dienstenpakket. Wij kunnen u met nagenoeg alles behulpzaam zijn zolang het met ICT- audio en video te maken heeft.

Contact opnemen met AllVision Digital Home Center?

Mail: info@allvision.nl of bel: 0348-400201