Streaming/Multiroom audio

AllVision heeft een aantal slimme en betaalbare keuzes voor draadloos muziek streamen en het creëren van multiroom audio systemen. Op deze wijze maken we multiroom audio bereikbaar voor ieder type gebruiker.

De multiroom systemen die wij voeren zijn o.a.

Arylic
Arylic heeft een reeks met voorversterkers en versterkers waarmee je draadloos muziek kan streamen en zelfs draadloos een multiroom geluidsinstallatie kan maken. Het portfolio bestaat uit de A-serie versterkers en de S-serie voorversterkers. De producten zijn te bedienen via de 4Stream app (iOS & Android) en werken met Bluetooth en WiFi. Bovendien zijn alle Arylic producten te bedienen en op te nemen in de automatisering in het FIBARO Systeem.

Power Dynamics
Ultra compacte streamer of streamer/versterker modules waarmee je draadloos muziek kan streamen en zelfs draadloos een multiroom geluidsinstallatie kan maken. De producten zijn te bedienen via de 4Stream app (iOS & Android) en werken met WiFi.

Elipson
Ultra compacte streamer of streamer/versterker modules waarmee je draadloos muziek kan streamen en zelfs draadloos een multiroom geluidsinstallatie kan maken. De producten zijn te bedienen via de Elipson app (iOS & Android) en werken met WiFi/LAN.

HEOS
Heos by Denon is een draadloos muziek systeem dat je de controle geeft over al je muziek, overal in je huis. Alles dat je nodig hebt is één of meerdere draadloze speakers en de gratis app.

Bluesound
Bluesound is een samenwerking tussen muziekliefhebbers en audiofielen, die een belofte van perfecte, draadloze digitale hifi willen waarmaken. Het heeft een passie voor detaillering, klankkleur en volume en ontwikkelde dus een nieuwe visie op draadloos HD geluid, waarbij geluidskwaliteit en gebruiksgemak hand in hand gaan. Muziekweergave zoals het in de studio klonk tijdens de opname. Zoals de muzikanten wilden dat je het zou horen. Je hoeft geen audiofiel te zijn om te kunnen genieten van HD muziekweergave, maar met een beetje geluk word je dat wél als je hoort wat je altijd hebt gemist!