AllVision Wi-Fi scan

Internet en Wi-Fi, we kunnen tegenwoordig niet meer zonder, echter de meeste gebruikers maken nog steeds gebruik van de standaard Wi-Fi oplossing van hun provider terwijl het aantal Wi-Fi afhankelijke apparaten in huis of op kantoor gestaag gegroeid is. Doordat de basis, het Wi-Fi zendstation, in de meeste gevallen niet meegegroeid is ontstaan er al snel problemen met het bereik en de stabiliteit van het netwerk. Ook de toegenomen groei van het aantal Wi-Fi netwerken in uw directe omgeving kan voor problemen zorgen.

Heeft u problemen met het (draadloze) netwerk in uw huis of kantoor? Is er geen bereik op zolder of duurt het laden van een YouTube-filmpje eeuwen? Maak dan gebruik van de AllVision Wi-Fi scan. Wij brengen uw gehele netwerk in kaart en leggen de problemen bloot. Op basis van de gemaakte scan doen wij u een verbetervoorstel. Gaat u akkoord dan zullen wij de voorgestelde oplossing voor u implementeren en bent u verlost van uw instabiele Wi-Fi netwerk.Wi-Fi logo

In de meeste gevallen is het mogelijk om uw Wi-Fi probleem snel in kaart te brengen en op te lossen. Met behulp van de juiste tooling brengen wij uw netwerk en de knelpunten snel in kaart en kunnen wij er zorg voor dragen dat problemen met bereik, instabiliteit en snelheid tot het verleden behoren.

Een Wi-Fi scan op locatie is volledig gratis in Woerden en omliggende gemeenten. Op basis van ons bezoek ontvangt u van ons de aanbevelingen en de hiermee gepaard gaande kosten om uw netwerk te verbeteren.

Contact opnemen met AllVision Digital Home Center?

Mail: info@allvision.nl of bel: 0348-400201

Terug naar ons dienstenoverzicht …