Refurbished Apple

Waarom zou je een refurbished iPhone, iPad of MacBook kopen? Een refurbished device is allereerst tientallen procenten goedkoper in vergelijking met een volledig nieuw device. Daarnaast is een refurbished device bij uitstek duurzaam en dus goed voor het milieu. Onze refurbished devices krijgen een volledig gecertificeerde data-wiping, worden schoongemaakt en gecheckt op meer dan 120 punten en onderdelen worden vervangen door originele Apple-onderdelen. Aangezien wij zeker zijn van de kwaliteit van onze refurbished devices, ontvang je standaard 24 maanden garantie.

Wij kunnen een diversiteit aan refurbished Apple devices leveren uit de productgroepen iPhone, iPad en MacBook pro. In onze showroom is een selectie van deze producten voorhanden. Vervolgens kunnen wij samen met u bekijken welk device in welke uitvoering u wenst en kunnen we dit binnen 24 uur aan u leveren.

Wij leveren refurbished Apple enkel in A grade kwaliteit waardoor deze nauwelijks van nieuw te onderscheiden zijn.

Kenmerken refurbished Apple product in A grade uitvoering:

  • Vrijwel niet van nieuw te onderscheiden;
  • Mogelijk is er een enkel nauwelijks opvallend licht cosmetisch gebruikersspoor te vinden maar dan moet je heel goed zoeken;
  • In perfecte technische conditie;
  • Eventuele defecte onderdelen zijn vervangen door originele Apple onderdelen;
  • Altijd 24 maanden garantie.

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen stuur ons een mail en geef aan welke Apple device je zoekt. Wij doen je dan een vrijblijvende aanbieding.