Bestaande woningen

Uw lampen in huis bedienen met een smartphone of tablet. Overal in huis draadloos muziek luisteren. De verwarming op afstand bedienen of uw huis op afstand in de gaten houden met een beveiligingscamera, uw bedraad en/of draadloze netwerk verbeteren, allemaal zaken waarbij wij u kunnen adviseren.

Door de snelle ontwikkeling in allerlei technieken kunnen wij ons voorstellen dat u geadviseerd en ondersteunt wenst te worden om de mogelijkheden voor uw bestaand huis te bekijken. Wij kunnen samen met u de mogelijkheden bespreken en de kosten inzichtelijk maken. Indien u op basis van het advies en de offerte besluit tot gehele of gedeeltelijke installatie dan voeren wij dat voor u uit, en uiteraard staan wij na de installatie ook voor u klaar voor het beantwoorden van uw vragen of het oplossen van problemen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw huis zijn, maak dan vrijblijvend een afspraak met ons, wij staan u graag te woord.

Een afspraak maken kan door te bellen met 0348 – 400201 of stuur een e-mail naar info@allvision.nl natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showroom, de koffie of thee staat klaar!