Onze merken

AllVision Digital Home Center heeft een officieel dealerschap van diverse gerenomeerde merken, welke wij zorgvuldig geselecteerd hebben.


Streaming audio


Elac Discovery
Dankzij de kracht van Roon’s geavanceerde algoritmen en de integratie van muziekdienst Tidal biedt “Discovery” je toegang tot de multi-dimensionale wereld van de muziek in de vorm van een bijna oneindige hoeveelheid metadata. Hiermee legt Discovery de relaties tussen artiesten, componisten, performers, dirigenten en producers bloot, lees je de autobiografieën en songteksten, lees je reviews, zie je wie er hebben meegewerkt aan een album, weet je waar jouw geliefde artiest binnenkort optreedt, etc. Je krijgt eigenlijk een oneindige gratis muziekmagazine tot je beschikking om alles over muziek te “ontdekken”. “Discovery” is niet voor niets door ELAC als productnaam gekozen!

HEOS by Denon
HEOS is een geweldig veelzijdig multi-room systeem. HEOS speelt alle muziek af van je netwerk, en met o.a. Spotify Connect heb je zowat alle muziek van de hele wereld in handbereik met je smartphone of tablet. Met gemakkelijke bediening en integratie met andere Denon apparaten.

Blue Sound
Zoekt u een audiofiele streaming oplossing dan kunt u niet om Blue Sound heen. Bluesound is, met de volledige integratie van steamingmuziekdiensten als Deezer, Tidal, Qobuz en Spotify Connect, meer …

Bluesound powernode


Traditioneel audio


NAD

NAD staat voor New Acoustic Dimension: het merk dat al meer dan 40 jaar boven aan het verlanglijstje staat van de muziek- en video-liefhebbers, die hogere eisen aan de componenten van hun hifi installatie stellen meer …

Cambridge audio

Sinds de oprichting in 1968 heeft het Britse Cambridge Audio een groot aantal innovatieve en geavanceerde producten op de hifi-markt gebracht. Cambridge Audio heeft in de loop der jaren talloze internationale testwinnaar-awards gekregen en blijft meer …

Yamaha

Yamaha is al sedert meer dan drie decennia één van de populairste en innovatiefste fabrikanten van home audio componenten. In de afgelopen jaren heeft Yamaha gewerkt aan de creatie van de nieuwe generatie Home Cinema entertainment, en biedt nu een breed scala producten voor elke beurs en elke smaak. 
De topklasse componenten zijn de modernste ter wereld, terwijl veel van deze moderne technologie ook zijn weg vinden naar compacte en meer betaalbare systemen.yamaha logo

Nog belangrijker is dat hun betrokkenheid bij Home Cinema niet tot geluid alleen beperkt blijft: Yamaha heeft tevens een hoogwaardige Video projector geïntroduceerd, speciaal voor optimale weergave van films. Voor perfecte weergave van zowel muziek als films thuis, kiest u een Yamaha systeem.


Compacte audio


REVO

Dit Schotse bedrijf maakt sinds 2004 compacte digitale DAB-radio’s en audiostreamers. Die zich niet alleen onderscheiden door hoge audiokwaliteit, maar vooral ook door hoge design-kwaliteit. Revo-producten meer …

Tivolo audio

Tivoli Audio is opgericht met één doel: het leveren van gebruiksvriendelijke audioproducten met een prachtig design en hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs.

De geluidservaring die Tivoli radio’s bieden is moeilijk in woorden te vangen en daarom nodigen wij u graag uit in onze showroom om de radio’s te bekijken en te beluisteren.

Micromega

Sinds 1987 ontwerpt, produceert en distribueert Micromega digitale bronnen die de perfecte balans tussen technologie en geluidsweergave vertegenwoordigen.

Revolutionaire ontwikkelingen en het streven naar muzikaliteit op het hoogste niveau in combinatie met betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid, maken de producten van Micromega uitermate geschikt voor de veeleisende muziekliefhebber.


Speakers


Dali

Al sinds 1983 ontwikkelt, ontwerpt en produceert DALI (Danish Audiophile Loudspeaker Industries) luidsprekers met slechts één doel. Het volbrengen van ónze visie hoe of een luidspreker zou moeten klinken en hoe of dat deze eruit zou moeten zien.

Dali luidsprekers worden met liefde ontworpen én met vakmanschap gebouwd in Denemarken (dat door velen wordt beschouwd als de bakermat van luidsprekers). In plaats van massa productie met lange lopende banden wordt iedere Dali luidspreker zorgvuldig door 1 persoon van A tot Z gebouwd.

Do Acoustics

Do Acoustics is een Italiaans luidspreker merk met Davide Oliveri als grondlegger. Met passie voor instrumenten en de klanken die ze voortbrengen, is Davide Oliveri begonnen met zijn Do Acoustics project. Davide is zelf percusionist en is daarmee kritisch op de realistische en natuurlijk weergave van muziek.
do-acousticsDe Do van Do Re Mi, of gewoon van D(avide) O(liveri), zijn liefde voor muziek en vormgeving heeft een aantal zeer fraaie luidsprekers voortgebracht. De toepassing van materialen is niet toevallig. Bijvoorbeeld het gebruik van Bamboo; een natuurprodukt met enorm mooie eigenschappen. Bamboo heeft een zeer goede ‘mechanische’ werking door zijn hardheid en weerstand. Daarentegen is het toch erg licht, elastisch en kent het maar weinig krimping, welke andere houtsoorten meer als eigenschap hebben. Daarnaast is bamboo zeer milieu vriendelijk. Er vind geen ‘ontbossing’ plaats om deze weergevers te produceren.

Elipson

Design Luidsprekers in optima forma

Elipson heeft, zoals velen zullen weten, zijn roots in Frankrijk liggen en is zeer lange tijd een van meer …

Focal

Terwijl vele fabrikanten bijna alle productie uitbesteden naar het buitenland, kiest Focal om sterk te investeren in z’n eigen productiefaciliteiten. Focal speakers zijn “100% Made in France”… van de drivers tot en met de behuizing… waardoor een voortdurende innovatie plaats kan vinden zonder dat men afhankelijk wordt van ontwerpen en ontwikkelingen van andere fabrikanten.focal logo

 

Highland

Highland Audio is een Frans merk met een Engelse naam. Highland Audio luidsprekers laten zich kenmerken door een rustig karakter, onopvallend mooi en erg slank in uiterlijk. Dit maakt plaatsing in de woonkamer tot een aanvulling in plaats van een “sta in de weg”.

Monitor Audio

Het gerenommeerde luidsprekermerk Monitor Audio bestaat al sinds 1972. Het merk onderscheidt zich door het gebruik van de zelfontwikkelde unieke C-CAM (Ceremic Coated Aluminium Magnesium) conustechnologie. De conus bestaat hierbij uit een zeer dunne magnesium/aluminium legering met een opgedampte keramieklaag. Dit maakt het tot het lichtste en stijfste conusmateriaal op de markt en zorgt voor een ongekend ‘snelle’, gemakkelijke en transparante weergave. De ‘golden dome’ hoogeenheid is bijzonder vanwege de opgedampte goudlaag op de C-CAM conus. Doordat alle conussen van hetzelfde materiaal zijn, ontstaat er een optimale integratie bij weergave zodat slechts eenvoudige filters nodig zijn. En dat heeft een positieve invloed op de frequentie- en fasekarakteristiek.

monitor audio logo