Trust Smart Home – Starterset 1

      Reacties uitgeschakeld voor Trust Smart Home – Starterset 1

 99,00

Productbeschrijving:

Met deze Trust Zigbee startset creëer je de juiste sfeer voor ieder moment. De RGB LED-lampen kun je veranderen in de voor jou gewenste kleur (16 miljoen kleuren). Bijvoorbeeld koud wit licht voor lezen of werken en warm licht voor een gezellige sfeer. Met je smartphone of tablet kun je eenvoudig de verlichting dimmen naar eigen wens.

Bediening via app
Met de app kun je vanaf je smartphone/tablet je verlichting en andere slimme apparaten draadloos bedienen en programmeren, zowel thuis als onderweg. Uiteraard kan de lamp ook met de bestaande wandschakelaar bediend worden.

Instellen verlichting
De lampen installeer je eenvoudig door deze op een E27-fitting te draaien. Naast het in- en uitschakelen en dimmen van je verlichting als je thuis bent, kun je de verlichting ook instellen en timers gebruiken als je niet thuis bent. Dit doe je eenvoudig via de app. Ook pas je op ieder moment eenvoudig de kleur van de lampen aan dankzij het eindeloze scala aan kleuren die de lampen bevatten.

De Trust ZigBee staterset kan gebruikt worden met Trust Smarthome of andere ZigBee-gecertificeerde apparaten zoals Philips Hue.

Kenmerken:

  • E27 fitting
  • RGBW functie
  • Energiezuinig A+, slechts 9 watt
  • Lange levensduur: 20.000 uur
  • 800 lumen lichtopbrengst
  • Zigbee bridge meegeleverd

AllVision Digital Home Center is officieel Trust Smart Home dealer

Levertijd 1-2 werkdagen, verzonden met DPD pakketservice.

Categorie: