AllVision Digital Home Center
uw ICT en audio/video specialist

Belangrijke informatie ….

 

Zeer gewaardeerde klant,

Aan alle dingen komt een einde. Na 24 jaar, 21.000 facturen, 9.500 uitgevoerde reparaties en 195.000 losse verkopen in de afgelopen 24 jaar zijn wij helaas genoodzaakt onze activiteiten te staken per 31-8-2023.

De afgelopen 4 jaar waren niet makkelijk. De tijdelijke sluiting door de diverse lockdowns, de gestegen kosten van energie en brandstof en de steeds grotere concurrentie van de grote jongens via het Internet hebben ertoe geleid dat het huidige model niet meer rendabel genoeg is om uit de kosten te komen. Dientengevolge zullen wij onze activiteiten aan de Havenstraat 26 per 31-8-2023 volledig stop zetten.

AllVision verdwijnt dan wel maar het voor u vertrouwde gezicht in de buitendienst, Bart van Mannekes, verdwijnt niet. Bart gaat aan de slag bij Anto Beeld en Geluid te Stolwijk. Dit bedrijf voert nagenoeg dezelfde werkzaamheden uit als AllVision en u kunt Bart daar per 1-9-2023 dan ook contacteren voor het oplossen van eventuele problemen op locatie op het gebied van ICT en Wifi, Audio en video. Ook onze Wifi klanten zullen worden overgenomen door Anto Beeld en Geluid en Bart zal er zorg voor dragen dat uw Wifi installatie blijft werken zoals u gewend bent van ons.

bart@antobeeldengeluid.nl

Anto Beeld en Geluid

Wijdstraat 3A

2821 AN Stolwijk

Telefoon: 0182 – 221022

info@antobeeldengeluid.nl

Website: www.antobeeldengeluid.nl

Wij danken u voor uw vertrouwen en klandizie van de afgelopen 24 jaar.