Wifi problemen?

AllVision heeft jarenlange ervaring met wifi in allerlei bij zowel particulieren alsook kleine bedrijven. Of het nu gaat om je wifi thuis, op kantoor of in de horeca. Te vaak horen we nog “ons bereik is niet zo goed” of “onze verbinding valt steeds weg”, maar dit is nergens voor nodig. Met de juiste aanpak en kennis kan overal een goed functionerend wifi netwerk aangelegd worden.

We zien vaak snel wat het probleem veroorzaakt en hoe dit kan worden opgelost. Om dit te realiseren is soms betere apparatuur nodig, maar optimalisatie van het bestaande netwerk is soms ook afdoende. Elke situatie is anders dus een kant-en-klare oplossing is er niet voor wifi problemen. Elk gebouw en elke situatie is namelijk uniek. Daarom komen wij op locatie kijken wat er aan de hand is en wat er nodig is om het probleem op te lossen.

Wifi installeren
Start je een nieuw bedrijf, open je een extra vestiging of ga je verhuizen? Wij verzorgen graag de installatie van je netwerk. Zowel voor bedrijven als voor particulieren is internet tegenwoordig extreem belangrijk. Daarom is het slim om het in 1x goed aan te laten leggen. Dat scheelt een hoop frustratie en problemen in de toekomst.

Wifi problemen blijvend oplossen
Een wifi netwerk kan gemakkelijk last hebben van storingen. Hoe sterk het signaal ook, er zijn altijd stoorzenders die ervoor zorgen dat de wifi niet optimaal functioneert. Daarnaast zijn er allerlei andere veroorzakers van wifi problemen.
Wacht dus niet langer al vele klanten hebben wij voorzien van een goed, stabiel en snel wifi netwerk op basis van niet goed geld terug.

Wij garanderen

  • Altijd goed werkende wifi
  • Veilig en betrouwbaar wifi netwerk
  • Overal in het huis/pand stabiele verbinding
  • Altijd up-to-date
  • Veilige en gescheiden verbinding voor gastgebruiker
  • Rust in huis of kantoor, want de wifi werkt gewoon

Wil je meer informatie over onze wifi oplossingen of een afspraak maken bel dan met 0348-400201 of stuur een mail naar info@allvision.nl