Remote Support

Wat is Remote Support?
Remote support betekent dat wij vanaf kantoor met je mee kunnen kijken op je computer of laptop. Hiervoor gebruiken we het programma MSP360 Remote connect. Met dit programma kunnen we tijdelijk via een beveiligde verbinding de besturing van je computer overnemen.
 
Waarom Remote support?
Met deze dienst kunnen we je vaak snel en goed helpen bij computerproblemen. Vaak kunnen we al op korte termijn een afspraak inplannen. Er hoeft niemand langs te komen. En het is voordelig!

De voordelen van  Hulp op Afstand

  • Snelle computerhulp en/of diagnose
  • Regio onafhankelijk. Het maakt niet uit waar je bent
  • Hulp bij Computerproblemen, PC Opschoningen , Computer AKP,  Onderhoud, virus en spyware verwijderingen etc.
  • Ondersteuning bij vele software applicaties en installaties
  • Je hoeft je computer of laptop niet los te koppelen of langs te brengen
  • Geen voorrijkosten
  • Minder Productiviteitsverlies

Wat kost Remote support?
Hulp op Afstand is een voordelige keuze! Wij rekenen € 10,- per 15 minuten.

Wanneer Remote support?
Een werkende computer met een goede en stabiele internetverbinding is noodzakelijk voor Remote support. Deze dienst is ideaal bij onder andere computer-onderhoud, computer opschonen en software installaties.  Ook tal van computerproblemen kunnen we hiermee oplossen. Het is minder geschikt bij hardware storingen en een haperende Wifi of internet verbinding. In dat geval kun je ons natuurlijk contacteren voor een bezoek op locatie. Bel dan met 0348-400201 of mail naar info@allvision.nl
 
Hoe werkt Remote support?
Heel eenvoudig. Wij hebben telefonisch contact en installeren samen de benodigde software waarmee je ons tijdelijk toegang geeft tot je computer. Je kunt alles zien wat wij doen op je eigen beeldscherm en samen zullen we dan bekijken of het probleem op afstand oplosbaar is.