Hard & Software

Systemen op maat gebouwd
AllVision bouwt uw systeem exclusief op maat afgestemd op uw behoeften en gebruik. De inhoud van een AllVision PC wordt zorgvuldig samengesteld met componenten afgestemd op uw gebruik en budget. Zo wordt het dus echt een personal computer. Wij werken enkel met A-merk componenten waardoor de betrouwbaarheid van onze op maat gemaakte systemen zeer hoog is. Uiteraard wordt het besturingssysteem Windows 11 geinstalleerd. AllVision PC’s worden allemaal handmatig afgebouwd. Dit biedt de mogelijkheid de PC eenvoudig en voordelig te upgraden of te laten repareren. Dit komt omdat er geen verlijmde of onbereikbare onderdelen zitten in de kast. 

Om de keuze makkelijker te maken hebben wij een aantal basis systemen samengesteld voor elk type gebruiker. Deze systemen zijn naar wens en in overleg aanpasbaar.

Software

In overleg met u als eindgebruiker bepalen we welke overige software, buiten het besturingssysteem, noodzakelijk is. Deze zal op het systeem geïnstalleerd worden evenals eventuele software licenties die reeds in uw bezit zijn en meegenomen kunnen worden naar een nieuw systeem. Ook het instellen van uw mailomgeving en het overzetten van uw bestaande data kunnen wij geheel voor u verzorgen, met als doel om de overgang naar een nieuw systeem voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Tenslotte kunt u er ook voor kiezen om het systeem op locatie te laten bezorgen en aansluiten, zo heeft u er vrijwel geen omkijken naar en is de overgang naar een nieuwe PC niets om u druk over te maken.

Garantie
Garantie geeft je een veilig gevoel bij de aankoop van een product, zo weet jij zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken en daarnaast geeft het ook jouw als eindgebruiker meer zekerheid. Standaard geven wij  2 jaar garantie op het hele product bij technische defecten.

Heeft u vragen of wilt u wat meer informatie over de computers die we leveren, neem dan contact met ons op via telefoon 0348-400201 of mail naar info@allvision.nl