Refurbished

Het slimme alternatief voor nieuw: Beter voor u en beter voor de wereld! Met een refurbished device bent u niet alleen milieubewust bezig, maar het scheelt ook een aantal centen in de portemonnee. Nieuwsgierig naar wat refurbishment inhoudt en waarom het beter dan nieuw is? Lees dan snel verder.

Hergebruik is een must
We leven in een tijd waar hergebruik en recyclen een must is. Het recyclen en hergebruiken van plastic, papier en glas is voor iedereen de normaalste zaak van de wereld. Waarom doen we dat niet ook met elektronica? Het maken van nieuwe devices is enorm belastend voor het milieu. Bij de productie van een nieuw de

Refurbished

vice wordt er veel water en energie gebruikt. Het maken van een nieuw device is niet alleen heel kostbaar, maar er wordt ook veel elektronica weggegooid die perfect was geweest voor een tweede leven, voor hergebruik dus! Er wordt jaarlijks 50 miljoen ton aan elektronica weggegooid. Dat is zo’n 25 kilo per Nederlands huishouden. Door voor een refurbished device te kiezen, helpt u verspilling tegen te gaan.

Hoe werkt refurbishment?
Maar hoe werkt dat nou, dat refurbishen? Refurbished devices zijn apparaten die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een opknapbeurt door de experts bij onze toeleveranciers weer zo goed als nieuw zijn. Zo krijgen ze een tweede leven. De producten die refurbished worden, zijn veelal afkomstig uit het bedrijfsleven en¬†inruilprogramma’s. Ze worden uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en geupgraded waar nodig. Zo krijgt de milieubewuste consument een device dat net zo goed werkt als een nieuw device, maar dan voor een zacht prijsje.

Hoeft u niet het nieuwste van het nieuwste, wilt u een duurzame keuze maken en wat centjes besparen? Ga dan voor refurbished, het slimme alternatief voor nieuw!
AllVision levert duurzame (refurbished) IT producten die uw dagelijkse leven makkelijker maken. Daarbij leveren we ook de ondersteuning als u onverhoopt toch vastloopt. Je kunt bij ons terecht voor de beste service en producten voor een aantrekkelijke prijs. 

Garantie?
Dankzij het professionele refurbishment proces bij onze leveranciers geven wij altijd 2 jaar garantie op refurbished produkten.